QMotivation
Quality Motivation is dè sportschool in Werkendam waar kwaliteit, sporten met plezier en resultaat garantie voorop staan. Een sportschool waar men elkaar respecteert en waar je je thuis kunt voelen. Wij zijn er voor jong en oud om sportwensen vorm te geven, kwaliteit van leven te verbeteren en sportdoelen te kunnen realiseren. Iedereen is welkom. Of je nu een topsporter bent met een gericht doel voor ogen, een starter of iemand die simpelweg op zoek is naar een stok achter de deur om de juiste stappen te zetten richting jouw sportdoel.

Kwaliteit, kennis, persoonlijke aandacht en gemoedelijkheid zijn basisbegrippen binnen QMotivation, en dat is precies wat het sporten bij ons laagdrempelig maakt. Kom vrijblijvend een keer langs, laat je inspireren en ervaar zelf de voordelen van het sporten bij QMotivation! Sinds 2014 is QMotivation actief in een uitdagende en innovatieve sportmarkt. Het bedrijf startte met twee locaties en verrichtte haar werkzaamheden onder meer in Breda en Rotterdam. In 2016 verhuisde QMotivation naar Werkendam. De komst van QMotivation creëerde onder de inwoners van Werkendam en omliggende dorpen een positieve drive om te werken aan een gezonde en actieve levensstijl.

 QMotivation biedt verschillende soorten trainingen aan. Je kunt bij ons terecht voor het opbouwen van spiermassa, het werken aan je conditie, het verlagen van je vetpercentage of gewoon om je lichaam in shape te brengen of houden.

 Aanbod
– Personal Training
– Duo Training
– Groepstraining
– EMS (Elektro Musculaire Stimulatie)
– Boksen
– Trampoline workout
– Bootcamps (indoor & outdoor)
– Seniorenfitness

Quentin Jakoba
Met veel passie en energie werken Quentin en zijn collega’s wekelijks om een bijdrage te leveren aan een gezonde en actieve levensstijl van alle leden. Sport is de rode draad in het leven van de oprichter van QMotivation. Quentin is een inspirator, positivist en liefhebber van diverse sporten die hem de inspiratie opleveren voor zijn trainingsprogramma’s. Centraal staan hierin de kwaliteit en het bevorderen van de gezondheid en vitaliteit.

QMotivation
Beatrixhaven 37
4251 NK  Werkendam
www.qmotivation.nl