Swijnenburg Transport Werkendam (STW) opgericht in 1930.

Directeur Henk Swijnenburg staat voor betrouwbaarheid, flexibiliteit, hoge kwaliteit en snelle service: dankzij onze korte communicatielijnen, en slimme automatisering weten wij en onze klanten exact waar de zending zich bevindt en kunnen wij snel schakelen. Vertel ons wat uw logistieke behoeften zijn en wij leggen u een oplossing op maat voor. Hierdoor zijn wij een geschikte transportpartner voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Hoge servicegraad

Swijnenburg Transport is een familiebedrijf. Zo is bijvoorbeeld echtgenote Janica Swijnenburg verantwoordelijk voor de financiële-en personeelszaken binnen STW. Onze circa vijftig eigen medewerkers vormen een hecht en gemotiveerd team.
Zij doen méér dan alleen vrachtwagens besturen en spelen een belangrijke rol in onze dienstverlening: zij werken voor en namens onze klanten met zorg en aandacht . Met name onze hoge servicegraad en klantgerichte aanpak worden door onze klanten bijzonder gewaardeerd.

Home Delivery
STW is de oplossing voor uw logistieke vraagstuk. Wij realiseren slimme en innovatieve oplossingen voor wegtransport. Binnen de Benelux verzorgen wij ruim 1.500 distributie adressen per week, voornamelijk bouwmarkten. Afgelopen jaren is STW gegroeid in de E-commerce met inmiddels ruim 30.000 leveringen per jaar rechtstreeks bij de particulier.
Onze specialisatie is distributie van buitenmaatse goederen (lang, groot, volumineus, onhandelbaar, zwaar en of kwetsbaar) die met meeneemheftruck worden afgeleverd. Wij ontzorgen! Warehousing, afspraak maken, montagedienst, betalingsafhandeling of afhaalpunt. Swijnenburg zet een stap meer.