Vorige week hebben wij Bostik mogen verwelkomen als nieuwe Zilver sponsor. In het artikel alvast een voorproefje over dit prachtige bedrijf.

Bostik

Bostik is wereldwijd een toonaangevende producent en specialist in lijmen, kitten, mortel- en afdichtingssystemen voor de bouw-, industrie- en consumentensector. Al meer dan 130 jaar ontwikkelt Bostik slimme en innovatieve oplossingen om het dagelijkse leven makkelijker en lichter te maken.

Innovatieve oplossingen

Één van de belangrijkste pijlers van Bostik is innovatief denken en handelen. In onze eigen laboratoria ontwikkelen en testen we nieuwe technieken en toepassingen. We beschikken zelfs over een Smart House en een Centre of Excellence. In het Smart House testen we nieuwe grondstoffen en producten in een „huiselijk“ laboratorium. Het Smart House voldoet als eerste gebouw in Europa aan de belangrijkste milieu en duurzaamheids-certificaten: BREEAM, LEED en Passivhaus. Het Centre of Excellence verzamelt kennis omtrent de nieuwste marktinzichten, ontwikkelingen en trends. Deze kennis delen wij met onze relaties en zorgen ervoor dat onze relaties een hogere effectiviteit en betere resultaten behalen. Ook dit pand is duurzaam gebouwd en gecertificeerd volgens de hoogste klasse van luchtdichtheid.

Duurzame bouwsystemen

Professionals over de hele wereld vertrouwen op de hoge kwaliteit van onze producten, onze klantgerichte organisatie en uitgebreide technische ondersteuning. Veiligheid en duurzame ontwikkelingen zijn belangrijke onderdelen binnen onze bedrijfsvoering. Dat motiveert ons om continu te werken aan nieuwe productontwikkelingen waarbij economische prestaties en bescherming van het milieu hand in hand gaan.

Over Bostik

Bostik is sinds het ontstaan van het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende wereldspeler op het gebied van lijm- en afdichtingsoplossingen. Door grote betrokkenheid bij klanten en de vertaling van vakmanschap naar praktische toepassingen, willen we verder uitgroeien tot uw gerespecteerde producent en partner in verbindingstechnologieën.

– 130 jaar ervaring in de ontwikkeling van slimme lijmen

– Jaaromzet circa 2 miljard euro

– Meer dan 6.000 medewerkers wereldwijd

– Actief in meer dan 55 landen

– Ruim 500 werknemers voor ontwikkeling & techniek

– Onderdeel van Arkema

Wilt u meer lezen , kijk dan op de website van Bostik, www.bostik.com

Namens Kozakken Boys danken wij Bostik voor hun vertrouwen en partnership.