Na 43 jaar werkzaam te zijn geweest bij Paans Installatie bedrijven waarvan 25 jaar als DGA heeft Sander Paans per 1 april jongstleden het bedrijf overdragen aan zijn broer Leonard Paans, voor velen een bekend gezicht binnen onze club en Jan Smits.

Al vele jaren is Paans verbonden als sponsor van Kozakken Boys en de nieuwe eigenaren willen daar geen verandering in aanbrengen, ze blijven onze club trouw en voelen zich nauw verbonden met de club.

Door de overname maakt Paans heeft zich gereed voor de toekomst en Leonard en Jan zullen dit prachtige bedrijf met veel inzet en enthousiasme leiden. Zoals reeds vele jaren combineert Paans traditioneel vakmanschap met kennis van de nieuwste technieken en duurzame oplossingen. Hier zal de komende jaren verder vorm aan gegeven worden door Leonard en Jan waardoor Paans de goede naam die dit prachtige familiebedrijf heeft opgebouwd in de markt kan continueren en versterken.

Wij danken Paans Leerdam voor continuering van hun partnership en hopen Leonard en Jan vaak te mogen begroeten op ons complex en tijdens business club activiteiten.