Van Mossel nieuwe shirtsponsor Kozakken Boys

//Van Mossel nieuwe shirtsponsor Kozakken Boys

Van Mossel nieuwe shirtsponsor Kozakken Boys

Van Mossel Automotive Groep wordt de nieuwe shirtsponsor van Kozakken Boys. De naam van het toonaangevende automotive bedrijf zal per direct de voorzijde van het shirt van de Werkendamse ploeg sieren.

“Kozakken Boys is een ambitieuze club en het is dan ook fantastisch dat wij zo’n grote speler als Van Mossel Automotive Groep aan ons verbinden”, zegt voorzitter van de sponsorcommissie Paul van Gelderen. “Wij zien als club uit naar een langdurige samenwerking en heten Van Mossel Automotive Groep welkom als shirtsponsor van Kozakken Boys.”

Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Groep is met zo’n 2.000 medewerkers in bijna 70 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grotere en vooraanstaande automotive bedrijven in Nederland. Het bedrijf telt bijna 90 vestigingen in Nederland, België, Duitsland & Frankrijk. Van Mossel Automotive Groep is dealer van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, Peugeot, Citroën, DS, Opel, Ford, Alfa Romeo, Jeep, Fiat, Abarth, Fiat Professional, Kia, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz, smart, SEAT en SKODA.

Met drie Mega Occasion Centra verdeeld over het land, heeft Van Mossel ook een indrukwekkend ruim aanbod van gebruikte auto’s. Jaarlijks verkoopt Van Mossel meer dan 60.000 auto’s. Onderdeel van de Van Mossel Automotive Groep is verder een eigen leasemaatschappij, International Car Lease Holding, bestaande uit Van Mossel Autolease, J&T Autolease en DirectLease. Met een wagenpark van zo’n 73.500 voertuigen, behoort International Car Lease Holding tot de top 3 van leasemaatschappijen van Nederland. Naast de dealer & lease bedrijven heeft Van Mossel 17 schadeherstelbedrijven, Van Mossel Glasservice, Van Mossel Klein schadeherstel, Van Mossel Financiële Diensten en Van Mossel Car Solutions voor carrosseriebouw, belettering en inrichtingen van bedrijfswagens.

We zijn als vereniging zeer blij dat deze gerenommeerde naam in de automotive industrie het shirt van onze hoofdmacht siert. Daarnaast speelt de rest van de vereniging, zoals al eerder bekend is gemaakt, de komende jaren met het logo van Kika op de borst.

We zijn oprecht trots om dit goede doel te steunen en de naam uit dragen en kijken uit naar een prachtige samenwerking, zowel met Van Mossel als met Kika !

2018-11-15T13:58:33+00:00