Mogelijkheden

/Mogelijkheden
Mogelijkheden 2017-11-15T14:21:36+00:00

Businessclub Kozakken Boys biedt ondernemingen uitstekende mogelijkheden om in contact te treden met andere bedrijven en eindgebruikers. Leden van de Businessclub hebben de mogelijkheid de thuiswedstrijden van het eerste elftal te volgen vanuit het sfeervolle en representatieve sponsorhome.
Na afloop kunt u met collega ondernemers nog gezellig naborrelen en netwerken. Tevens worden gedurende het seizoen voor de Businessclubleden verschillende bijeenkomsten, zoals netwerk- en sponsoravonden en bedrijfsbezoeken georganiseerd.
Als sponsor van s.v. Kozakken Boys bent u niet alleen een promoting partner, u krijgt er ook heel veel voor terug. Bij een succesvolle voetbalclub als s.v. Kozakken Boys hoort een professioneel pakket aan sponsormogelijkheden. Deze mogelijkheden vindt u terug in vijf verschillende pakketten, die elk een eigen benaming hebben:

HOOFDSPONSOR – DIAMANT – GOUD – ZILVER – BRONS

Middels deze vijf verschillende opties kunt u de naamsbekendheid van uw onderneming vergroten via bijvoorbeeld onze website, clubblad, programmablad of met (roterende) reclameborden en levert u tevens een bijzondere bijdrage in de populariteit van de gehele vereniging s.v. Kozakken Boys.
Gaan uw ambities meer uit naar de jeugd dan hebben wij ook daar de mogelijkheden om de naamsbekendheid van uw onderneming te vergroten door uw bedrijf als Jeugd Sponsor te verbinden aan s.v. Kozakken Boys.

Voor meer informatie over sponsoring van s.v. Kozakken Boys kunt u contact opnemen met de leden van Sponsorcommissie Kozakken Boys, zij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden. U kunt ook mailen naar businessclub@svkozakkenboys.nl.

Wat kunnen wij u bieden?

Op het gebied van sponsoring biedt Kozakken Boys het bedrijfsleven een gevarieerd aanbod aan mogelijkheden. Kozakken Boys streeft hierbij naar pakketten die optimaal inspelen op de doelstellingen van ondernemingen op het gebied van marketing, relatiebeheer en bedrijfscommunicatie. Hieronder vindt u een overzicht van de diverse mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Businessclub Kozakken Boys Mogelijkheden

Vrienden