//Goed nieuws uit de Businessclub, we begroeten Arjan Quartel Auto’s als nieuwe Brons Partner.

Autobedrijf Arjan Quartel auto’s uit Werkendam heeft steeds een gevarieerd aanbod jong gebruikte auto’s van verschillende automerken. Met een personenauto of lichte bedrijfswagen van Arjan Quartel auto’s kiest u voor een auto van hoge kwaliteit. U kunt erop vertrouwen dat onze auto’s technisch in orde zijn, een aantoonbaar kloppende historie én een betrouwbare kilometerstand hebben. Bij Arjan Quartel auto’s nemen wij graag de tijd voor u. U kunt rekenen op onze oprechte persoonlijke interesse zodat wij u de auto kunnen leveren die aansluit bij uw wensen. Kies voor persoonlijke aandacht, garantie en de uitstekende service van Arjan Quartel auto’s. Dan weet u zeker dat u een goede occasion koopt; een auto waar u jarenlang plezier van heeft.

Arjan Quartel adviseert u graag over het kiezen van de auto die bij u past. U heeft, naast de keuze uit ons actuele aanbod occasions, ook de mogelijkheid om een gerichte zoekopdracht te plaatsen. Zoekt u een bepaald type auto? Arjan Quartel auto’s vindt úw occasion. Wij zorgen voor een auto die aan uw wensen voldoet. U bespaart tijd en geld én u ontvangt de juiste auto uit betrouwbare handen. Neem contact op voor uw zoekopdracht. Arjan Quartel auto’s levert uw nieuwe auto met zorg op. Uw auto is technisch in orde, met BOVAG garantie, schoon en netjes. Wij nemen graag de tijd om uw auto goed af te leveren. Want alleen dan bent u echt klaar om zorgeloos en met plezier te gaan rijden.

Kijk voor meer informatie over Arjan Quartel Auto’s op www.arjanquartelautos.nl

Namens Businessclub Kozakken Boys bedanken wij Arjan Quartel Auto’s voor hun sponsorschap en we hopen ze nog vele jaren op sportpark De Zwaaier te mogen begroeten.

2017-11-15T12:59:17+00:00