//Goed nieuws uit de Businessclub, RensenDriessen heeft zijn sponsoring geüpgraded naar Brons Partner.

Wij zijn RensenDriessen-bouwers, ontwerpers, en makelaars van binnenvaartschepen. Samen maken we het verschil. Voor u.

RensenDriessen zijn ontwerpers, bouwers en makelaars. En we zijn er voor u. Ons doel is iedere dag het beste bieden en zo veel mogelijk waarde toevoegen voor onze klant. Wij begrijpen welke uitdagingen u tegenkomt op het pad naar groei en duurzaam succes. Iedere onderneming en iedere situatie vergt zijn eigen specifieke oplossing. En dat is waar waardecreatie voor ons om gaat: onze klant in staat stellen om met onze schepen zijn doelstellingen waar te maken.

Opgericht in 1980 in Zwijndrecht, op een steenworp afstand van Rotterdam en nog steeds onze thuisbasis, bouwen we al drie decennia schepen. We hebben de pieken en dalen van de markt gezien. En met tot nu toe 675 gebouwde schepen kunnen we wel zeggen dat we weten hoe we de steeds veranderende marktdynamiek en klantvraag optimaal bedienen.

Namens Businessclub Kozakken Boys bedanken wij RensenDriessen voor hun upgrading en we hopen ze nog vele jaren op sportpark De Zwaaier te mogen begroeten.

Kijk voor meer informatie op https://www.rensendriessen.com/.

2017-11-15T13:03:56+00:00